Αρωματικά βότανα από την Ελλάδα
Aromatic herbs from Greece

 

Κτήμα Κωστόπουλου

Ήταν το 1985 όταν τα αδέρφια Κωστόπουλου αποφάσισαν να δημιουργήσουν την οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας αρωματικών φυτών.

 

Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο γραφικό χωριό Φρίξα της ευρύτερης περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας, η σχέση τους με τα αρωματικά φυτά της περιοχής τους υπήρξε άμεση και ισιαίτερη. Έτσι δεν ήταν καθόλου δύσκολο το πάθος τους και το μεράκι τους να μετεξελιχθούν σε επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Γνωστά αλλά και άγνωστα αρωματικά φυτά της ελληνικής γης, συλλέγονται και επεξεργάζονται με ιδιαίτερη προσοχή και στη συνέχεια συσκευάζονται σε οικολογικές συσκευασίες με σκοπό να χαρίσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο ευρύτερο κοινό.

 

Και, καθώς τα χρόνια περνούσαν, νέες τεχνικές και τεχνολογίες συνέβαλαν ουσιαστικά στη μοντέρνα προώθηση των προϊόντων χωρίς βέβαια να παραμεριστούν σε κανένα βαθμό τα παραδοσιακά εκείνα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επιχείρηση.

 

Το πιο θετικό όλων, βέβαια, είναι ότι η νέα γενιά της οικογένειας Κωστόπουλου αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθεια, να την εντάξει στους νέους κανόνες της αγοράς και να της δώσει τη διάσταση εκείνη που απαιτεί η σύγχρονη παραγματικότητα και οι προοπτικές του μέλλοντος.

 

 

© Copyright 2013